גלידת שוקולד-בוטנים טבעונית

5 תגובות לפוסט

  1. בת-אל באר הגיב:

    אורי, ניסיתי את גלידת השוקולד בוטנים- פיצוץ!
    בפעם השנייה הוספתי לבלנדר 3 בננות קפואות וחופן בוטנים ממש בסוף בשביל הקראנצ'יות- מדהים.
    את אלופה ומעוררת השראה,
    בת-אל.

    • זוהר הגיב:

      אורי שלום, אני רוצה לנסות להכין את הגלידה. האם אפשרי להחליף את חלב הסויה בחלב/קרם קוקוס או שזה ישתלט על הטעם? תודה מראש, זוהר

      • אורי הגיב:

        לטעמי כן, רק הייתי מקררת אותם היטב (זה אומר שחלק מהקרם יתקשה, לא נורא, בלנדר טוב יתגבר על זה קלות). קחי רק בחשבון שהגלידה תצא שומנית יותר.

  2. רעות הגיב:

    היי אורי,
    האם ידוע לך מה נדרש מבלנדר על מנת שיוכל לטחון קרח או פירות קפואים?
    אני לא יודעת אם הבלנדר שלי מסוגל לזה ולא רוצה להרוס אותו תוך ניסוי וטעייה…
    תודה!

    • אורי הגיב:

      זה בדרך כלל צריך להיות בלנדר די חזק, אבל היצרן אמור לפרסם במפרט האם הוא טוחן קרח לדעתי..

השאר תגובה ל רעות

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות