שישי חופשי: גונדי טבעוני ועוד מטעמים פרסיים

13 תגובות לפוסט

  1. עפרי הגיב:

    הי אורי

    נראה נהדר. לגבי הגונדי, את הבצל טוחנים חי או שמטגנים תחילה? תודה!

  2. איריס כנען הגיב:

    אורי שלום,
    הכנתי את הגונדי שיצאו מאד טעימים אבל התפרקו לגמרי.
    יש לך רעיון למה? ומה אפשר לעשות?
    תודה איריס.

    • אורי הגיב:

      היי איריס, רותם ניסתה את המתכון כמה פעמים בהצלחה אז אנחנו יודעות שהוא עובד.. מצד שני הקציצות אכן עדינות. צריך לבשל אותן בבעבוע עדין ולא לגעת בכלל למשך זמן ארוך מספיק. יכול להיות שהבעבוע היה חזק מדי או שנגעת בהן מוקדם מדי?

  3. איריס הגיב:

    היי אורי,
    ניסיתי פעמיים…
    בעבוע חלש חלש ולא נגעתי בכלל בכדורים. נראה לי שאולי העיסה היתה רכה מדי. אולי אפשר לחזק אותה איכשהו?

    • אורי הגיב:

      השתמשת בקמח תופח או רק באבקת אפייה? אני חוששת שחייבים את הקמח כדי לייצב (הורדתי את אופציית האבקה בלבד מהסיבה הזו).

  4. איריס הגיב:

    טוב, אני אנסה עם הקמח התופח.
    תודה רבה.

    • הילה הגיב:

      כדי לקבל קציצות יציבות ולהמנע מגלוטן אני הוספתי 2 כפות קמח טף וחצי כפית אבקת אפיה במקום קמח תופח
      בנוסף סיננתי את הבצל מרב המיץ, הכנתי כופתאות בגודל כדור פינג פונג ובישלתי במים רותחים במקום במרק והוספתי למרק מאוחר יותר

השאר תגובה ל איריס

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות