טאבולה רימונים – סלט בורגול

7 תגובות לפוסט

  1. טלי הגיב:

    אורי יקרה, בחלק מהמתכונים שלך את משתמשת בצילי. למה את מתכוונת? לפלפל טרי או לפלפל מיובש שלם /פתיתי צ'ילי?

    חוץ מזה, תודה על אתר מקסים ושימושי
    שנה טובה ומתוקה
    טלי

    • אורי הגיב:

      היי טלי, בדרך כלל מדובר בצ'ילי טרי, אני משתדלת לציין כשזה התבלין היבש. שנה נהדרת ותודה על המחמאות 🙂

  2. ענבל הגיב:

    הי אורי, יכול להיות ששכחת לציין שצריך לבשל את הבורגול…? ואכם כן, הכמות היא לבורגול מבושל או יבש? ומגישים חם או קר? תודה

    • אורי הגיב:

      אוי ואבוי, המתכון הזה כל כך הרבה זמן באתר 🙂 שמים את הבורגול בקערה וממלאים במים רותחים, מניחים כ-20 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך. מגישים קר 🙂

  3. אפרת הגיב:

    האם יש תחליף בורגול לנמנעים מגלוטין ?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |