ריזוטו גריסים עם דלעת ערמונים צלויה

5 תגובות לפוסט

  1. טל הגיב:

    רק שאלה – לא ברור בכמה מים לבשל את הגריסים

    • אורי הגיב:

      היי, אני מבשלת אותם בהרבה מים, כמו פסטה ונותנת להם להתבשל עד שהן כמעט סופגות את כל המים, ככה שאני באמת לא מודדת כמות מדוייקת.. אם נשארים מים – פשוט מסננים.

  2. מיכל הגיב:

    האם בישול הגריסים נעשה מההתחלה ללא מכסה או שרק אחרי חצי שעה מסירים את המכסה?
    😕

    • אורי הגיב:

      אני מבשלת במכסה פתוח 🙂

      • מיכל הגיב:

        תודה רבה!!

        מכיני לחמי, שהפך לטבעוני מסיבות בריאותיות, ארוחת חג שלמה מהאתר שלכם… הכל נראה מאוד מיוחד. שיהיה לי בהצלחה 😉

        חג שמח ושנה טובה!!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |