חורף טבעוני: קדרת ירקות וערמונים ביין אדום

6 תגובות לפוסט

  1. adir_plus3 הגיב:

    וואי, זה נראה פשוט מעולה.
    אנסה בהזדמנות!

  2. דוד הגיב:

    נראה מצוין וכנראה גם הטעם בהתאם!

    תודה רבה 🙂

  3. לירון הגיב:

    כמה קריטיים הערמונים? ואם הם קריטיים האם אפשר להחליף אותם במשהוא שהוא לא פרי?

    • אורי הגיב:

      אפשר לוותר 🙂

      • לירון הגיב:

        וואו ניסיתי אתמול יצא מטמטם ברמות, הי אמור להספיק גם לארוע של היום ולא נישאר כמעט 🙂
        רציתי לדעת אם אפשר את הקמח להחליף בקמח אחר שהוא לא חיטה. כמו שיפון?

        • אורי הגיב:

          איזה כיף לשמוע 🙂 לא ניסיתי להסמיך עם שיפון.. יש מצב שזה יעבוד. אולי גם קורנפלור אבל צריך להיזהר שלא יווצר מרקם קמחי.

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות