ככה מתחילים שנה מתוקה: פאי פיננסייר שקדים ותותים

4 תגובות לפוסט

  1. נעמה הגיב:

    היי, מה גודל פחית שימורי החומוס שהשתמשת?

  2. מירב הגיב:

    תודה רבה המתכון המהמם הזה הגיע בדיוק בזמן ליום הולדת של הבעל 🙂
    איך שומרים על העוגה לאחר ההכנה? במקרר או במקפיא?

    • אורי שביט הגיב:

      איזה כיף ומזל טוב 🙂 את העוגה האפויה שמרי במקרר ואת המקפא – במקפיא. הניחי אותו על העוגה הכי קרוב להגשה, שלא יתמוסס. אם את לא משתמשת בשבלונה למקפא ויוצקת אותו על הפיננסייר, אז שמרי הכל במקפיא.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |