פטריות ממולאות בבורגול ואגוזים

14 תגובות לפוסט

  1. מיכל הירשברג הגיב:

    הכנתי את זה עכשיו וזה אחד המתכונים המוצלחים שניסיתי!!

  2. צילוש הגיב:

    אפשר להחליף בקינואה?

  3. גניה הגיב:

    לפסח…..במה כדאי להחליף את הבורגול (ולא בקינואה) שישתלב היטב?
    או שעדיף לחפש מתכון אחר…..

    • אורי הגיב:

      היי, אין הרבה אופציות מתאימות לפסח כשזה מגיע למשפחה הדגנים.. אולי אורז עגול מלא, למרות שהוא "כבד" יותר מבורגול.

  4. גילה הגיב:

    הכנתי את הפורטובלו הממולאים. הארחים טרפו אותם בשניה. טעים מאוד. רק במקרה של פורטובלו צריך לאפות אותם 35 דקות אם קצת מים.

  5. אלון הגיב:

    הכנתי את זה אתמול היה להיט!! תודה רבה על המתכון!!
    הוספתי לו עוד כמה נגיעות – כגון עלי בזיליקום, עלי טרד והתערובת של האגוזים הייתה קצת יותר עשירה
    בסה"כ היה להיט ותודה רבה לך על השיתוף!!!

  6. בתיה הגיב:

    מעולה….יופי של מנה טבעונית, מכובדת לכל אירוע

  7. שלר הגיב:

    מה התפקיד של שמרי הבירה במתכון?

  8. בילי הגיב:

    אפשר להקפיא אחרי האפיה?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |