בלאגן מאורגן: ארוחות קיץ טבעוניות בסיר אחד

3 תגובות לפוסט

  1. אפרו הגיב:

    מבקשת להעיר בעניין הקינואה: כדאי להשרות אותה לשעתיים עד יממה במים לפני הבישול. גם מסיר את הסאפונין המריר שעוטף אותה וגם מזרז הנבטה ומעלה ערכים תזונתיים.

  2. אורית הגיב:

    שאלה…..
    לגבי העדשים…. צריך להשרות לפני בישול או לא? בכל פעם יוצא לי משהו אחר….

    • אורי הגיב:

      עקרונית אין צורך להשרות עדשים. אפשר להשרות אם רוצים לקצר משך הבישול, אך הוא גם ככה קצר. אני משרה עדשים בשתי הזדמנויות – אם אני מכינה מהן קציצות ללא בישול מקדים או אם אני רוצה להנביט אותן.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |