בקצב הטמפה 2: גרסת הפירורים

6 תגובות לפוסט

  1. אפרת הגיב:

    קניתי טמפה וניסיתי היום לראשונה..המרקם מצויין והטעם (טוב, אין טעם…כרגיל) אבל הריח – הריח בלתי עביר מבחינתי. יש דרך להפטר מהריח הזה או שזה רק אני?

    • אורי הגיב:

      נכון שיש לו טעם מובחן, לטעמי לגמרי נרכש ולא כזה אגרסיבי.. אבל זה כבר באמת עניין של טעם 🙂 קראתי משהו על השרייה בזמנו, צריך לחפש.

      • אייל גרוס הגיב:

        יש כאלו שמאדים את הטמפה לפני הבישול, כשלב מקדים, וטוענים שרק ככה הם "נפטרים" מאלמנטי טעם וריח. אני אישית לא רוצה להפטר מכלום ובהחלט חושב שיש טעם (טוב!).. אבל תנסי אם מפריע לך.

  2. הילה הגיב:

    היי,
    האם ניתן להחליף את היין בישול במשהו אחר?
    תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      אני מאמינה שגם יין לבן רגיל יהיה מוצלח, או ציר ירקות או אפילו מעט מים. כמובן שזה ישפיע על הטעם.. 😉

      • אייל גרוס הגיב:

        אכן אין שום בעיה עם יין לבן ו/או ציר ירקות…..ואפילו מים למרות שאז אולי כדאי לחזק את אחד מנותני הטעם האחרים לרוטב:)

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |