מתאילנד באהבה: לביבות טבעוניות

20 תגובות לפוסט

  1. אלי הגיב:

    שלום,
    מה זה קמח טמפורה? אפשר להכין לבד?

    • אורי הגיב:

      היי אלי, מדובר בתערובת קמחים מוכנה. הבסיס הוא קמח חיטה ועמילן תירס, בטוחה שאפשר למצוא מתכונים ברשת, אך הם לא תמיד טבעוניים.

  2. מגדה הגיב:

    היי לכם,

    האם יש סדנאות ערב או בימי שישי?

    תודה

  3. תמי הגיב:

    בתמונה ששמת יש משהו ירוק בחביבות אבל במתכון זה לא מופיע- שכחת מרכיב?

    • אורי הגיב:

      לא שכחתי – עשיתי משהו אסור וזה להוסיף כוסברה לתערובת, מאד לא תאילנדי מצידי! לכן לא כתבתי במתכון 🙂

  4. תמי הגיב:

    הי הכנתי ויצא מעולה וגם לקח רק כמה דקות 🙂 אגב ראיתי שבתמונה שהעלית יש משהו ירוק בלביבות אבל במתכון זה לא מצוין. אשמח לדעת אם יש משהו כזה שיכול לשדרג תודה!

  5. תמי הגיב:

    אה! כוסברה :))

  6. גיל הגיב:

    הי
    האם קמח חומוס יכול להוות תחליף לקמח טמפורה?
    תודה,
    גיל

    • אורי הגיב:

      לא בדיוק, אני לא בטוחה שזה יתפוס באותו אופן.. למרות שמנסיון לצפות ירקות בתערובת של ק'מח חומוס ומי סודה (כן!) זה מצליח. צריך לנסות 🙂

  7. מיכל הגיב:

    האם אפשר להחליף בקמח טפיוקה או שחייב טמפורה?
    כמה זמן לדעתך ניתן להכין מראש אם אין מספיק זמן ביום המתוכנן להגשה?

    • אורי הגיב:

      לא ניסיתי אבל לקמח טמפורה יש תכונות אחרות, כך שאני מניחה שלא יתקבל אותו המרקם. בכל מקרה אלה לביבות שרצוי לאכול מיד, אחרת הן עלולות לאבד פריכות. אם את רוצה לנסות, הייתי מכינה עד יום מראש ומחממת בתנור להשבת הפריכות (לא ניסיתי).

      • מיכל הגיב:

        היי אורי
        הצלחתי בסוף להשיג קמח טמפורה.
        אבל הלביבות לא יצאו טוב 😥
        הן לא הפכו להיות שחומות ויפות כמו בתמונות שלך, הן לא היו פריכות והטעם והמרקם של קמח הטמפורה היה מאוד מורגש, כמו דבק מלאכותי. מה השתבש? אולי סוג הקמח לא היה טוב?

  8. נילס הגיב:

    היי אורי,
    את יודעת אולי אם יש תחלי; נטול גלוטן לקמח הטמפורה, או שנועדתי, כמו בנרות החנוכה, לראות את הלביבות בלבד אך לא לגעת? 😛

    • אורי הגיב:

      היי נילס, האמת שאני לא מכירה תחליף כזה, אבל יש כל מיני סוגים של לביבות שאני בטוחה שיכולות להתאים! שלא צריך בהן דווקא קמח טמפורה. למשל קמח תפוחי אדמה

  9. מירב הגיב:

    האם אפשר להשתמש בתירס מקופסת שימורים? וברוטב – האם אפשר להשתמש בחמאת בוטנים? תודה 🙂

  10. רוני הגיב:

    הי,
    נראה מתכון טעים מאד 🙂 מתכננת לנסות בסופ"ש.
    רציתי לשאול לגבי כמות הצ'ילי הכתוש… הכוונה לכפיות או שלא לתבלין צ'ילי החריף אלא למשהו אחר?
    תודה רבה!

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות