עוגת אוכמניות וניל טבעונית של שי לי

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    שאלה קצת מוזרה אבל האם העוגה הזאת יכולה לעבוד כמאפינס או שכל הפואנטה היא ההפיכה? אני זקוקה למאפינס אוכמניות מהממות לאירוע וזה נראה הכי קרוב. תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי, עקרונית כן אבל אז האוכמניות יהיו בתחתית. הייתי מקמחת אותן ומוסיפה לבלילה אם את מתכננת להגיש בלי להפוך.

  2. yael הגיב:

    הכנתי את הגרסה המושחתת עם שינויים קלים: פחות שמן וכף קורנפלור נוספת במקום אינסטנט פודינג. את האוכמניות החלפתי בדובדבנים משומרים מסוננים. יצא מדהים! עושה כבר פעם שנייה.

  3. לאה הגיב:

    מדוע להכניס את העוגה לפריזר אם בכל מקרה היא תהיה במקרר כמה ימים לאכילה ספונטנית יומיומית?
    תודה

השאר תגובה ל yael

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות