חלום שהתגשם: קרואסון שקדים טבעוני

18 תגובות לפוסט

  1. חמדה מאור הגיב:

    אורי תודה על המתכון
    האם בשלב הקיפולים השניים גם מקפלים 3 פעמים?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, לא, רק פעם אחת. אדגיש את זה במתכון.

      • נעה הגיב:

        הי,
        הבצק מהמם ונוח לעבודה.
        האם בשלב הקיפולים השני למרוח גם שמן או לקפל על יבש?
        וגם נשאר המון שמן אחרי כל הקיפולים,
        הייתי אמורה להשתמש בהכל? (כוס שמן עם כף קמח)?

        • אורי שביט הגיב:

          היי, כן ממשיכים לקפל בלי למרוח עוד שמן. ולגבי הכמות, אני לא זוכרת שנשאר לי שמן מיותר.. לפי ההוראות צריך למרוח את הכל בשלב הראשון.

          • נעה הגיב:

            תודה רבה,
            פשוט השמן היה נוזלי, ולא רך… אולי זו הבעיה (בכל זאת, יולי…).
            מתכון נהדר

          • אורי שביט הגיב:

            מובן – בפעם הבאה קררי אותו קצת שיתמצק, חשוב שהוא יוכל להימרח ולא ינזל. תודה!! שמחה שאת מבסוטית ממנו 🙂

  2. תאיר הגיב:

    תודה אורי על המתכון, נראה מעולה 🙂
    רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בקמח מלא?
    תודה!

  3. מיכל הגיב:

    זה מלא מלא עבודה אבל יצא מדהים ממש! מזכיר את הקורסון של ארומה

  4. רוני הלוי הגיב:

    היי, אפשר לוותר על אחת ההתפחות? או שזה ממש גרוע?

  5. שושנה הגיב:

    אפשר להחליף את הסוכר במשהו אחר טבעי כמו מייפל או דבש? זה בשביל מישהיא שאסור לה סוכר לבן.

  6. שקד הגיב:

    היי,
    האם התפחה ארוכה יותר באחד מהשלבים תזיק לבצק?

    • אורי שביט הגיב:

      מכיוון שהבצק במקרר זו תפיחה איטית כך שקצת יותר זמן לא יזיק. אני מניחה שלאורך זמן תהיה תפיחת יתר וזה פחות רצוי.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |