מתכון בסיס: לחמניות סיניות מאודות (באו-באן)

11 תגובות לפוסט

  1. אלה מורן הגיב:

    נשמע מתכון שאני ממש רוצה לנסות רק שאין לי מכשיר של בצק, אפשר ללוש אותו ביד או שזה ייקח מלא זמן?

    תודה,
    אלה.

  2. רוית הגיב:

    יש אפשרות להכין את הלחמניות האלו עם קמח נטול גלוטן? מישהו ניסה? 😕

  3. אוגו הגיב:

    מי יודעת? 🙄 מי ניסתה? עם קמח מלא או כוסמין??
    אשמח לקבל הנחייה להמרת המתכון לקמח מלא
    תודה

  4. ליאור הגיב:

    לא הצליח לי, אחרי 9 דקות אידוי הבצק היה עדיין רך וחי לא היה מוכן.
    משהו יכול לומר למה ?

    • אורי הגיב:

      יכול להיות שהרתיחה לא היתה מספיק חזקה? או שיצרת באנים גדולים יחסית? זה אמור להיות מספיק.

  5. אתי הגיב:

    האם אפשר לאדות את הלחמניות בסיא אידוי של קוסקוס?

  6. גילי הגיב:

    הי אורי,
    האם אפשר להכין את הלחמניות יום לפני ההגשה?או שהן הופכות קשות?

    • אורי הגיב:

      היי, פחות מומלץ.. לדעתי המרקם אכן ייפגע. אולי את הבצק אפשר להכין לילה מראש ולהחזיק במקרר.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות