שקשוקה סלק טבעונית

8 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    היי אורי, יש לי קמח של פולנטה.

    האם אפשר להשתמש בו במקום בתירס?
    ואם כן, כמה מים להוסיף לו, אם בכלל?

    תודה ! 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      היי יעל, זה מצריך סוג אחר של "חלמון". יש מתכוני שקשוקה אחרים באתר, חפשי שקשוקה ותראי אופציות 🙂

      • יעל הגיב:

        המון תודה!
        אני אחפש!

        מידי פעם, כשמתחשק לי "להתחדש" במתכונים, אני נכנסת לפה, ותמיד יוצא להיט!

        אז בהזדמנות זו, תודה רבה גם על המתכון לחלה!
        ברוח הקורונה, עשיתי ממנו לחמניות במקום חלה אחת שכולם נוגעים בה, ומה שלא חוסל – אנשים ביקשו לקחת הביתה.

  2. אילת הגיב:

    הי אורי
    אהבנו את המתכון, וכבר הכנתי כמה פעמים – אבל לשילוב של הטופו והתירס יש קצת טעם לוואי מריר. מה את ממליצה?
    תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי, כיף שאהבתם! לדעתי זה יכול לנבוע מהתירס עצמו, אפשר לבשל אותו קצת לפני ואז לטחון (אני אוהבת אותו טרי).

  3. Noy Kariti הגיב:

    יש לי טופו במרקם קשה זה מתאים?

    • אורי שביט הגיב:

      כן אין בעיה, אחרי הטחינה הוא מקבל מרקם רך. מקסימום אפשר להוסיף טיפונת מים אבל לא חושבת שיהיה צורך, גם התירס ייתן קרמיות ועסיסיות.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |