הלהיט המתוק של פורים: גביניות המן טבעוניות

4 תגובות לפוסט

  1. ענבל הגיב:

    תודה אורי, נראה מדהים.
    אפשר להכין יום לפני שמגישים? זה יהיה טעים ופריך למחרת?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, תודה! הן לא צריכות להיות פריכות אלא רכות! וכן, הייתי אפילו מקפיאה (עוטפת ממש טוב) אבל גם בקופסא אטומה במקרר וחימום קצת בתנור לפני ההגשה יהיה סבבה 🙂

  2. קרן הגיב:

    היי אורי,
    האם אני יכולה להחליף בקמח או תערובת קמחים ללא גלוטן? אני בדרך כלל מנסה לערבב קמח שקדים ו/או שיבולת שועל. יש לך רעיון?
    תודה רבה! אין עליך!!

    • אורי שביט הגיב:

      היי קרן, תודה רבה!! 🙂 לגבי קמח ללא גלוטן, במקרה של בצק שמרים הייתי מנסה קמח ייעודי ולא תערובת ביתית. יש את קמח תמי, כרגיל וכו, אני חושבת שיש בהם סוגים שמתאימים יותר לבצק שמרים.

השאר תגובה ל אורי שביט

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות