עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

8 תגובות לפוסט

  1. צפנת הגיב:

    היי:) כמה אפשר להוריד מהסוכר? כשאני עושה בכמות יותר גדולה עוגיות רגילות אני שמה רבע כוס סוכר בסך הכל וזה עדיין מתוק.

    • אורי שביט הגיב:

      לא בדקתי מה המינימום 🙂 אני לא הייתי יורדת מתחת לחצי כוס (רבע בהיר ורבע כהה). הן אכן עוגיות מתוקות (את לא רוצה לדעת כמה סוכר לבן שמים בהן בגרסה הלא טבעונית האמריקאית..)

  2. יעל הגיב:

    איך ממירים את חלק מהקמח בקקאו כדי להפוך לעוגיות חומות?

  3. דור הגיב:

    אפשר להמיר את הקמח המלא לקמח רגיל?

  4. תמר הגיב:

    היי 🙂
    עוגיות מעולות! אני מכינה אותן כל הזמן מתוך המתכון בספר.
    זה יעבוד עדיין אם אני אכין כמות גדולה של בצק ואקפיא?
    שמרתי פעם במקרר וזה יצא סבבה, למרות שלקח הרבה זמן עד שהתרכך מספיק כדי לעבוד איתו…

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |