מהיר, טעים, טבעוני: מתכונים לאמצע השבוע

8 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    תודה, ממש במקום! הייתי בשוק כשראיתי באחרונה דיונים על כמה טבעונות היא טרנד לאשכנזים עשירים. מה, אנשים באמת חושבים שאוכל עממי כמו פלאפל בפיתה או שעועית ברוטב עגבניות עם אורז, נגיד, זאת ארוחה יקרה או מסובכת לעשירים בלבד? 😯

    עוררת בי השראה לכתוב בעצמי פוסט עם מתכונים טבעוניים זולים ופשוטים. שוב תודה.

  2. שגית הגיב:

    הכנתי את הטופו ! קליל ומעולה!

  3. טליה הגיב:

    היי אורי, בהרבה מתכונים את משתמששת ב1 פלפל צ'ילי אדום, מדובר על טרי או יבש? מה תהיה החלופה ברמת הצ'ילי גרוס (כפית?)
    תודה רבה על שדרוג המטבח שלי

    • אורי הגיב:

      היי טליה, איזה כיף 🙂 אני משתמשת בטרי. יבש בדרך כלל הרבה יותר חריף וזה גם תלוי בטעם. הייתי מתחילה מחצי כפית, טועמת ומקסימום מחזקת.

  4. תמר הגיב:

    הי
    בטופו עם הקרם קוקוס אפשר להחליף את קרם הקוקוס בחלב קוקוס או כל חלב צמחי אחר? תודה

    • אורי הגיב:

      חלב אחר פחות מומלץ אבל חלב קוקוס אין בעיה – רק הוא יהיה פחות סמיך ופחות שומני מהקרם. אז שימי פחות ממנו וצמצמי קצת יותר זמן

  5. מעיין הגיב:

    המתכון של הטופו בחרדל וקרם קוקוס פשוט נהדר!! הכנתי על מצע אטריות שעועית והוספתי פטריות וברוקולי… תענוג! תודה לך!

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות