כפרות טבעוניות: איך מבשלים סליחה?

6 תגובות לפוסט

  1. לירון הגיב:

    את נהדרת! מרגש ומעורר תאבון

  2. מעיין הגיב:

    חייבת להודות שדמעתי קצת. את כותבת נפלא.

  3. אפרת הגיב:

    כתבה נהדרת ומתכונים צבעוניים ומרתקים. אני אנסה בקרוב

  4. אלי הגיב:

    את פשוט מדהימה. מדהימה. מדהימה!!!!

  5. נאוה הגיב:

    שלום,
    רציתי לדעת האם אגוזי הלוז קלויים ומומלחים או בצורתם הטבעית?
    אני רוצה להכין את זה הערב….
    תודה, נאוה

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט