מצה בריי טבעונית: גרסת יהדות אסיה

17 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    מה לגבי גרסה מתוקה? אנחנו מכינים עם סוכר וקינמון…
    הייתי שמחה לגרסה טבעונית!

    • אורי הגיב:

      היי דנה, תקראי בפתיח של המתכון, התייחסתי לזה. את יכולה גם להוסיף קינמון.

      • עלה לב הגיב:

        הי אורי. אנחנו מעדות האשכנזים. לא אוכלים תירס, קטניות, אורז בפסח. האם יש משהו שמחליף את הקמח תירס במצה בריי?

        • אורי הגיב:

          היי, שאלה טובה.. כי צריך כאן משהו שיקשור את התערובת. אני מניחה שאפשר לנסות קמח מצה, זה לא בדיוק אותו אפקט אבל נראה לי שזאת האופציה היחידה 🙂

  2. גל הגיב:

    גאוני 😀

  3. גליה הגיב:

    לגבי הקרם קוקוס:האם את משתמשת רק בחק הקרמי הקשה או גם בנוזל שבתוך הפחית?ותודה על מתכונים מעולים.

  4. גל(2) הגיב:

    עם מה אפשר להחליף את הקרם קוקוס , במחילה מכולם אבל אני לא סובל קוקוס

    • אורי הגיב:

      בשמנת סויה לבישול (יש של אלפרו ויש של חברת ואלסויה), סיפרו לי אנשים שהכינו ויצא מוצלח.

  5. יפה הגיב:

    האם קמח מלא יכול להחליף את קמח התירס?
    תודה, יפה

    • אורי הגיב:

      לא ניסיתי אבל אני משערת שכן. זה יתן למצייה אופי יותר פנקייקי (והיא לא תהיה כשרה לפסח..)

  6. מורן הגיב:

    אפש להשתמש בקמח חומוס במקום קמח תירס? מסתבר שאין לי בבית-סגר וזה…

  7. דורון הגיב:

    אפשרי להחליף את קמח התירס במשהו אחר?
    יש לנו קורנפלור, קמח עדשים ודברים כמו כוסמת או חומוס שאפשר לטחון לקמח

  8. מורן הגיב:

    מה כמות קרם הקוקוס? יש לי קופסאות בגדלים שונים. אפשק להחליף את הכוסברה, הנענע והצ'ילי בפיטרוזיליה לפי טעמי האישי? תודה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |