שיסתלקו כל צלחותינו

2 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    לגבי זרעי הכוברה
    לא הבנתי – לכתוש לאבקה כמו ברשימת המרכיבים? או להשאיר שלמים ולטגן בשמן כמו בהוראות ההכנה?

    • אורי הגיב:

      הי יעל, הזרעים אכן כתושים אבל לא לאבקה, יותר "שבורים", כדי לשחרר את הטעם והארומה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |