פיוז'ן טבעוני: קבלת השבת של אבישג

12 תגובות לפוסט

  1. עומר הגיב:

    אתמול אימא באה לבקר ופינקה אותי בקציצות אזוקי ברוטב בירה.
    וואו, יצא מעולה, ממש טעים!!
    האמת שהם לא כל כך התגבשו ודי התפרקו אבל זה רק הפך את זה לטעים יותר כשערבבתי אותם עם אורז.

    אחלה מתכון!
    תודה.

  2. נתי הגיב:

    שאלה לגבי הקציצות – אוכלים אחרי זה את הבצלים או שהם סתם נותנים טעם לרוטב?
    ועוד שאלה – יש לך אולי הצעה לסלט טוב ומגניב שיהיה ליד (אני אגיש אותן על מצע אורז לבן)?
    אגב, אני מארח שני חברים בשבת בצהריים וזאת תהיה המנה העיקרית. לקינוח אני שוקל להכין את הגלידת שוקולד-קוקוס. חייב לציין שאני ממש חשדן בדרך כלל לגבי מתכונים יוצאי דופן כמו הקציצות ברוטב בירה (ולגבי מתכונים באופן כללי), אבל על שלך אני סומך בעיניים עצומות =)…

    • אורי הגיב:

      תודה רבה נתי :mrgreen: הבצלים הם חלק מהרוטב, אתה בהחלט מוזמן לצקת אותם יחד איתו על הקציצות. לגבי סלט.. אם אתה בענייני הנבטה ויש לך שעועית מאש, זה יכול להיות רעיון טוב לסלט מרענן. אבל גם סתם סלט עלים ירוק מושקע עם פלחי פירות טריים (יש עכשיו פירות נהדרים), מעט אגוזים קלויים וחומץ בלסמי יהיה כיפי מאד. לגבי הגלידה – באופן אישי אני חושבת שזאת עם החמאת בוטנים "מפילה" יותר. היא טעימה שזה חטא! 😆

      • נתי הגיב:

        כן, אותה כבר הכנתי והיא אדירה! נו טוב, לא יזיק להכין שוב :-D… תודה רבה!

      • נתי הגיב:

        זה התפרק לי חלקית בטיגון והתפרק לי לחלוטין בתוך הבירה (אפילו ששמתי יותר טחינה ממה שאמרת)! =/
        אני חושב שעד שיגיע לארץ תחליף כלשהו לביצה, אני עם קציצות סיימתי.

        • אנבל הגיב:

          היי
          תחליף מעולה בבישולים לביצה זה שיבולת שועל את הקציצות הללו אני הולכת להכין בפעם הראשונה ובמידה ואם הם התפרקו אני אוסיף שיבולת שועל שהיא מגיעה טחונה גס במקום פירורי לחם .
          יכול לעזור להשאיר את התערבות בצד משהו כמו 20 דקות לפני הטיגון .
          זה עובד

  3. Daniela Sztulwark הגיב:

    Hi! I was wondering…if there was anyway to get these and the pereg cake recipe in English……it looks so phenomenal- but with recipes…one wrong :)translation and …well, not good…

  4. שאלה לגבי B12 בשמרי בירה - על האריזה כתוב ששמרי בירה לא מכיל B12 הגיב:

    אז מה נכון?

  5. יעל הגיב:

    אפשר להכין את הקציצות הללו בתנור ללא רוטב? או בטיגון? זה ייצא טוב?

    • אורי הגיב:

      היי יעל, לא ניסיתי אבל יש לי תחושה שהמרקם שלהן עדין מדי.. יש הרבה מתכונים קציצות אחרים באתר, שכבר נוסו בהצלחה גם בטיגון וגם באפייה.

    • דנה הגיב:

      היום הכנתי את הקציצות באפיה ממש עד השחמה והן באמת עדינות אבל לא התפרקו ברוטב.
      תודה רבה על המתכון הטעים

השאר תגובה ל עומר

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות