ניוקי עם תרד ואספרגוס

6 תגובות לפוסט

  1. עדי הגיב:

    הכנתי רק את הניוקי, כי לא היו לי את המרכיבים לרוטב.
    יצא נהדר!! רך, טעים, פשוט, לא כבד כמו ניוקי קנוי.
    פשוט מעדן! 😆

    • מיכל הגיב:

      הי אורי,
      האם יצא לך להקפיא את הניוקי (ללא רוטב, כמובן)?
      אשמח להכין כמות גדולה ולהקפיא, אם זה אפשרי.
      תודה!
      מיכל

  2. שלי הגיב:

    הי אורי,
    נראה מצוין… האם את חושבת שאפשר להכין יום-יומיים לפני, רק את הבצק, לשים במקרר וכשרוצים להוציא ולהכין אז להכניס למים רותחים?
    או לשים במקרר אחרי שזה עבר תהליך בישול של המים , לאחר שזה צף והכל??…
    תודה.

    • אורי הגיב:

      אני חוששת שהכנה של הבצק מראש תייבש אותו.. הייתי מבשלת, "עוטפת" בשמן זית ובכלי סגור במקרר. ואז לרוטב.

  3. יעל הגיב:

    גם לי יצא בצק דביק והניוקי יצאו כבדים ולא טעימים. לדעתי, אין להשתמש בתפוחי אדמה אדומים אלא בלבנים, וצריך לגרר על מגרדת דקה ולא גסה.

השאר תגובה ל מיכל

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות