הו, מאמא!

18 תגובות לפוסט

  1. טריפולטאית. הגיב:

    זה מוסקה, לא מפרום. מפרום עושים מתפוחי אדמה.

  2. מירב הגיב:

    המתכון נראה מצוין 🙂 האם אפשר להחליף את הפול במשהו אחר?

  3. ענת הגיב:

    היי אורי, מבחינת הכמויות- האם הכוונה בשתי כוסות חומוס היא לשתי כוסות גרגרים יבשים מושרים או שתי כוסות גרגרים מבושלים. אני מקווה שהשאלה ברורה… המתכון נראה מבטיח, אני מקווה שיצא מוצלח כמו מתכון המנגולד הממולא שמככב אצלנו. תודה!

  4. רעות הגיב:

    אורי, איך אפשר לבשל את החצילים בלי הטיגון והבלילה?
    אני לא אוהבת את המעטפת שלאחר הטיגון..
    תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      היי רעות, לא ניסיתי אבל חשבתי על זה גם.. מה שהייתי עושה זה ממלאה את החצילים, מבשלת את רוטב העגבניות ואז – מסדרת את פרוסות החצילים בתבנית, יוצקת עליהם את רוטב העגבניות המבושל ולתנור (ככה בתבנית יש סיכוי קטן יותר שה"כריכים" יתפרקו וכל המילוי יתפורר לתוך הרוטב. הייתי אופה ב-180 מעלות כשעה עם כיסוי בנייר כסף ואז 10 דקות נוספות לצבע. משהו כזה. בהצלחה!

  5. מעיין הגיב:

    שלום (:
    כאחת שמאוד מתגעגעת למפרום של סבתא ולא חובבת חצילים מושבעת… האם קיים מתכון למפרום מתפוחי אדמה?

    תודה מראש!

    • אורי הגיב:

      היי מעיין, אני יודעת שיש מישהו שהכין את זה מתפוחי אדמה, אבל אם אני לא טועה אפה את זה גם בתנור – בכל מקרה, אני בטוחה שאפשר לקחת את אותו העקרון. לא בדקתי איך מכינים עם תפוח אדמה מבחינת טכניקת הבישול, אבל לא בעיה לקחת את התהליך ממתכונים קיימים ולהשתמש במילוי שכאן.

  6. הדס הגיב:

    יצא מעולה
    במקום פול שמתי שעועית אדומה ותרד במקום שאר הירוקים. ברוטב הוספתי דלורית
    יצא טעים ואין ספק שאמשיך להכין
    תודה רבה

  7. עוז הגיב:

    היי אורי, נראה מעולה, מה תפקיד הסודה בבלילה?

    • אורי הגיב:

      תודה! אפשר כמובן לערבב עם מים, אבל הסודה מוסיפה אווריריות ויוצרת ציפוי נפוח ופריך יותר.

השאר תגובה ל ענת

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות