מתכונים טבעוניים שעושים וואו

9 תגובות לפוסט

  1. רחל הגיב:

    נראה קל להכין וטעים עד מאוד. ככל הנראה זאת תהיה הארוחה הערב!

  2. ליאור הגיב:

    בהחלט מנה שעושה וואו.
    התבלבלתי והוספתי את המרווה והטימין לציפוי הדלורית במקום לאורז ובכל זאת יצא מעולה (בעצם מה יכול להיות רע במרווה וטימין על דלורית?). מהציפוי השמטתי את השומר והאניס שאני לא אוהבת, ובאורז החלפתי את השקדים בגרעיני דלעת ואת החמוציות בצימוקים כי זה מה שהיה.
    בתבנית שכוסתה בנייר אלומיניום הצלייה לקחה כשעה וחצי, ועוד כמה דקות בלי הכיסוי לאידוי נוזלים והשחמה.

  3. alla הגיב:

    אני מעוניינת להכין את הדלורית בלבד ללא האורז (זה לליל הסדר ואצלנו לא אוכלים אורז בחג), האם לאפות את הדלוריות בתנור אחרי ציפוי בתבלינים עטופות בנייר אלומיניום או פשוט בתבנית?

    • אורי הגיב:

      לעטוף בנייר אלומיניום אפילו עדיף!

    • לני הגיב:

      גם אנחנו לא אוכלים אורז..חשבתי לעשות על מצע קינואה.
      אגב אלומיניום מאדדד לא בריא! אני לא מביאה ניר אלומיניום במגע עם אוכל בחימום. ממליצה לעטוף בניר אפיה ורק לאחר מכן באלומיניום ואפשר פשור לכסות תבנית בשתי שכבות ניר אפיה ומעליו אלומיניום

  4. מוריה הגיב:

    הכנתי לכבוד הטבעוני שלנו לארוחת החג, אחד לאחד רק בלי הל, ויצא פשוט מטורף! אכלו מהמנה הזו כולם, כולל ילדים, הכנתי עם אורז אדום ושחור, והריח היה מדהים, והטעם היה מהמם! תודה רבה!

השאר תגובה ל מוריה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות