פאד פאק רואם טהו – מגוון ירקות מוקפצים עם טופו

7 תגובות לפוסט

  1. מעיין הגיב:

    וואו איזה מתכון שעושה חשק… אכין בהקדם 🙂

  2. שרית הגיב:

    מה זה רוטב סויה בהיר? אני לא מצאתי בשום מקום

    • אורי הגיב:

      היי שרית, יש כמה סוגים של רוטב סויה וביניהם רוטב סויה בהיר (יש גם כהה, מתוק ועוד סוגים), אולי לא בכל המרכולים אבל בחלקם בהחלט וגם בטיב טעם, עדן טבע אני מאמינה, וכמובן בחנויות המתמחות כמו מזרח מערב. רוטב סויה בהיר עדין יותר בטעמו ומומלץ במתכון הזה, אם תשתמשי ברוטב סויה רגיל זה יהיה בסדר אבל טעמו חזק יותר, מלוח יותר ו"שתלטני".

  3. עינת הגיב:

    היכן ניתן להשיג רוטב פטריות צמחוני? מצ'יטוט קל באינטרנט, לא ממש מצאתי היכן.
    במידה וזה רוטב פחות נגיש, האם יש לו תחליף שיתן ארומה דומה לתבשיל?
    המון תודה מראש 😆

    • אורי הגיב:

      יש להשיג בטיב טעם, אולי גם בעדן טבע , ודאי ברשת מזרח ומערב. אין רוטב שמחליף אותו אחת לאחת מבחינת הטעם.

  4. Oopsilon הגיב:

    היי אורי, מניסיוני לפעמים מוסיפים במסעדות גם רוטב פולי סויה מותססים, רוטב מדהים, יש לך מושג אם אפשר לשים במתכון הזה? אם כן, כמה ל 4 מנות?
    לייק · השב · מחק

    • אורי שביט הגיב:

      היי, האמת שלא ניסיתי אבל זה אכן חומר גלם נהדר. הייתי מתחילה עם כף או שתיים כי הטעם שלו מאד דומיננטי.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |