חצילים שלמים במילוי ראגו עדשים שחורות בסגנון פרסי

2 תגובות לפוסט

  1. ליאת הגיב:

    לא מצאתי רכז רימונים
    יש תחליף ראוי?

    • אורי הגיב:

      לא ממש.. זה טעם מאד ספציפי. אולי אפשר לגוון עם חומץ בלסמי, אבל רק אם אוהבים את האפקט שלו במנות חמות. אם לא, אפשק חומץ בן יין אדום, כדי לתת קצת יותר עניין ועומק.

השאר תגובה ל ליאת

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות