חצילים שלמים במילוי ראגו עדשים שחורות בסגנון פרסי

2 תגובות לפוסט

  1. ליאת הגיב:

    לא מצאתי רכז רימונים
    יש תחליף ראוי?

    • אורי הגיב:

      לא ממש.. זה טעם מאד ספציפי. אולי אפשר לגוון עם חומץ בלסמי, אבל רק אם אוהבים את האפקט שלו במנות חמות. אם לא, אפשק חומץ בן יין אדום, כדי לתת קצת יותר עניין ועומק.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |