לביבות בטטה ובורגול עם קולי מנגו חריף

9 תגובות לפוסט

  1. ליהי הגיב:

    המתכון נשמע נהדר! איך מכינים את רוטב הפלפלים הקלויים?

    • אורי הגיב:

      קולים פלפלים בתנור עד שהם רכים ומעט חרוכים. מעבירים לקופסא סגורה לכמה דקות – זה יגרום לכך שהקליפה תיפרד מהם בקלות. מנקים מזרעים וטוחנים כמו במתכון עם יתר החומרים.

  2. קרן הגיב:

    טעים טעים טעים! הוספתי עדשים שחורות ואפיתי בתנור. יצא קריספי מבחוץ ורך ומנחם מבפנים.

    • ענת הגיב:

      היי קרן, מה כמות העדשים השחורות שהוספת ואיך אפית אותן בתנור?

  3. טל הגיב:

    חייבים לימון כבוש? 😥

  4. נועה הגיב:

    במה אפשר להחליף את הבורגול כדי שיהיה ללא גלוטן?:)

    • אורי שביט הגיב:

      היי, לא ניסיתי אבל אני מאמינה שאפשר עם קינואה, אותה כמובן צריך לבשל (לא באותה שיטה כמו הבורגול). זה מרקם קצת שונה אבל נראה לי שיהיה נחמד.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |