מוקפץ יובה סובה: אטריות סובה עם נתחי יובה (סויה) וירקות

6 תגובות לפוסט

  1. אבינעם הגיב:

    הכנתי את המתכון.
    יצא מושלם ברמות אחרות
    גיוון מאוד טוב למוקפצים

  2. הדס הגיב:

    תודה על ההיכרות עם יובה וסובה! יש הרבה הייפ לאחרונה סביב היובה, והייתי בטוחה שמדובר במוצר טרנדי ואולטרא מעובד. אז תודה שהעמדת אותי על טעותי.
    והמתכון מעולה, אז תודה גם עליו 🙂

  3. עדי הגיב:

    האם אפשר להכין עם אטריות שעועית במקום סובה?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |