קיץ טבעוני: סלט זוקיני מרענן

6 תגובות לפוסט

  1. יזהר הגיב:

    המתכון נשמע טוב ומסקרן. חסר לי מעט עוקץ מהכוון האגוזי כמו חופן קטן של פיסטוקים.

    • אורי הגיב:

      היי גרסיאלה, מכירה את המידע הזה (הוא לא חדש כמו שרואים בכתבה), הוא נכון לחלק מסוגי השמנים וממש לא לכולם. יש שמני כמהין איכותיים שאפילו רואים בבקבוק פרוסות כמהין שמושרות בשמן. בטעם אי אפשר לטעות – ובסלט הזה מרגישים אותו מאד והוא מעניין ומפתיע, לא הייתי חושבת על השילוב ולכן כל כך אהבתי את הרעיון. וזה גם טעים כמובן 🙂

  2. חדר כושר גוף ראשון הגיב:

    הזוקיני לא מבושלים אפילו קצת? זה לא כבד על הקיבה? מה תפקיד מי הקרח?

    • אורי הגיב:

      היי, לא הם לא מבושלים, זה סלט נא וממש לא כבד על הקיבה, ההפך, קליל ומרענן. לגבי מי הקרח, אשאל את השפית אבל לדעתי זה להוספת פריכות.

השאר תגובה ל גרסיאלה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות