טבעונים בעבודה: ארוחת הצהריים הכי שווה בגליל

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

5 תגובות לפוסט

  1. שירה הגיב:

    המתכונים נראים חבל"ז ובכלל נשמע שם הרמוני ומגניב. אבל למה למען השם להקים גנים טבעוניים בתורכיה? אנחנו רוצים גנים טבעוניים בארץ 🙁 …

  2. ליאור הגיב:

    הסינייה עדשים פשוט מאוד מאוד טעים. תודה (:

  3. דנה הגיב:

    ניוקי סלק אמנם ללא חלב שקדים אלא חלב קוקוס ויצא מעולה. 😆

  4. דורית הגיב:

    האם את תבשיל העדשים בסיננית העדשים מבשלים בסיר פתוח או מכוסה?

    • אורי הגיב:

      היי דורית, כמו שעניתי לך במייל – מבשלים ללא מכסה, המטרה שיתקבל תבשיל סמיך ולכן גם ההערה שרק אם צריך, מוסיפים נוזלים. בהצלחה!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |