"המטבח הטבעוני שלי": ספר הבישול הראשון שלי יצא לאור!

35 תגובות לפוסט

  1. פולה הגיב:

    הזמנתי! מרגש מאוד, שיהיה בשעה טובה! מעבר לכך שההרצאה שלך בטד הייתה הצעד האחרון שלי למעבר מלא לטבעונות לפני כשלוש שנים, כמה מהמתכונים כאן הפכו למתכוני הבית שלנו. לא יכולה לחכות לספר!

  2. עמרי הגיב:

    הזמנתי, איזה כיף!

    • אורי הגיב:

      כיף לי 🙂

    • אפרת הגיב:

      הי, קניתי את הספר, בינתיים עוברת על המתכונים, מנסה אותם אחד אחד. הבומב פולנטה.. מדהים. שאלה קטנה, כי כבר פעמיים לא הולך לי עם רצועות הסויה..המתכון של הארטישוק הירושלמי שהוחלף בתפוח אדמה.. מפתיע לא העונה.. הלכתי לפני המתכון וסחטתי אותם אחד אחד לפני השלב השני.. ו.. דיי תפלים, ספחו שוב פעם את הנוזלים וזה דיי מרגיש כמו לנגוס בבלון מים.. הנוזלים שהוא ספח סבירים אבל הם לא הצליחו לספוח ממש טעם, אז גם טקסטורה אין וגם טעם אין.. תוכלי לכוון אותי, איפה אני טועה? השתמשתי ברצועות ממשקל ולא מאריזה. אודה לתשובה וחג שמח ושנה טובה.

      • אורי שביט הגיב:

        היי אפרת, סליחה על העיכוב במענה. אני חוששת שבהחלט יש משמעות גדולה לטיב הנתחים – ככל שהם איכותיים יותר ככה יש סיכוי שהתוצאה תהיה מוצלחת יותר. עוד דבר שאפשר לעשות זה אחרי ההשרייה והסחיטה לצרוב אותם היטב בנפרד כדי להשחים ו"לסגור אותם" כך שהסיכוי שיהפכו לספוג תפל יורד משמעותית. אבל מניסיון עם נתחים איכותיים זה לא אמור לקרות.. ותודה על המילים הטובות לגבי הבומב! שמחה שאהבת 🙂

  3. נורית הגיב:

    אורי יקרה
    שמחתי להזמין.. שיהיה בהצלחה!
    נורית

  4. ירדנה הגיב:

    אורי – כל הכבוד! ובהצלחה רבה.
    כדאי שתדעי שאכן הקוד כבר אינו תקף,
    אך בהחלט ארכוש את הספר.
    תודה לך.

  5. סיגלית הגיב:

    הוזמן!

  6. עפרי הגיב:

    קיבלתי אתמול את הספר ובמילה אחת "וואו". זו מתנה לבן זוגי אבל תכלס ישמש אותי כל יום :). מחכה כבר לנסות את המתכונים! תודה לך!

  7. חנה הגיב:

    הספר הגיע אתמול והוא מהמם!! מאד מאד יפה, מזמין, ומתכונים שנראים מעולים.

  8. עדי הגיב:

    היי אורי

    האם הקופון עדיין תקף? לא הספקתי לקנות.

  9. רוני הגיב:

    הזמנתי!!! אזיה התרגשות 🙂

  10. לוטם הגיב:

    קניתי בסטימצקי אחרי הכרות קלילה עם הבלוג.
    ניסיתי כבר כמה מתכונים והם עברו בהצלחה אפילו את הילדים סרבני ה"חדש" שלי.
    הגרסה של הלחמניות מיני עם זיתים הוכתרה כמוצלחת יותר מהוילה לזית המקורי וגם הלחם מטוגן והפנקייקים.
    בקיצור,
    אחת הקניות המוצלחות

  11. אופיר שנר-אלון הגיב:

    הבנזוג ואני קיבלנו את הספר במתנה. הספר פשוט מטורף!!! הכנתי בינתיים שני מתכונים ויצא נהדר.
    יש תכנון לתרגם אותו לאנגלית? אני גרה בחו"ל וכבר יש התעניינות…

  12. דורית הגיב:

    הספר נהדר!
    האם כאשר כתוב "כוס כוסמת מונבטת " הכוונה לכוס כוסמת יבשה ,לפני ההנבטה?
    בתודה דורית

  13. שירן הגיב:

    קיבלתי את הספר כמתנה (מאוד משמחת) והספקתי כבר להכין מתכון אחד-סלט אזוקי ונקטרינות ויצא מדהים! מחכה כבר לנסות את כולם!
    אני מחפשת את המתכון שצולם על הכריכה בחלק השמאלי התחתון (מה שנראה כמו סלט כרוב סגול). חיפשתי בספר ולא מצאתי, אבל ייתכן שפספסתי, אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה!

    • אורי הגיב:

      היי שירן, תודה רבה על המילים הטובות 🙂 הסלט הוא למעשה המילוי של דפי האורז שמופיעים בפרק הפסטה. ספרי איך יצא!

  14. רויטל הגיב:

    אורי שלום, קודם כל – מזל טוב! איך אפשר להשיג את הספר בארצות הברית? הקישור לקנייה מחו״ל לא צלח… תודה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות