המטבח הטבעוני שלי יצא לאור

"המטבח הטבעוני שלי": ספר הבישול הראשון שלי יצא לאור!

פברואר 12, 2018 מאת:
המטבח הטבעוני שלי מאת אורי שביט

הזמינו והוא בדרך. המטבח הטבעוני שלי

אני מזמינה אתכם ליהנות (יותר!) מספר הבישול הראשון והחדש שלי

קישור מיוחד לרכישה לגולשי טבעוניות נהנות יותר
אפשר להזמין את הספר גם לחו"ל!

פסח בפתח! סדנת בישול אביבית עם אורי שביט

מהיום בו עלה האתר "טבעוניות נהנות יותר" לאוויר, חלמתי על הרגע בו הוא יעבור מהעולם הדיגיטלי-וירטואלי לעולם הממשי, כספר בישול שאפשר להחזיק ביד, לדפדף בו, להניח (וללכלך!) במטבח ולהעניק כמתנה שכולה טעמים נפלאים, בריאות טובה ואהבה לעולם ולכל היצורים החיים בו. חלפו שש שנים (וקצת, אבל מי סופר) והנה אני מחזיקה את התינוק התכול הזה, ששמו בישראל "המטבח הטבעוני שלי" והוא מקפל בתוכו את הידע, הטעמים, הרעיונות, הטיפים והמתכונים שאהובים עלי במיוחד. את חלקם כבר אולי פגשתם ואחרים יוצאים לאור בפעם הראשונה בין דפיו. התרגשות אדירה!!

אורי שביט. המטבח הטבעוני שלי

מזמינה אתכם אלי למטבח 🙂

אני חייבת תודה ענקית לכן ולכם, הגולשות והגולשים, על שהפכתם את האתר הזה מהיום הראשון להצלחה סוחפת ומרגשת ועל התמיכה והפרגון שאתם מעניקים לי לאורך השנים. מקווה שתאהבו את הספר לפחות כמוני 🙂

קישור מיוחד לרכישה לגולשי טבעוניות נהנות יותר

צילומים: טל סיון-צפורין
עיצוב: ורדה עמיר
הוצאת תכלת

 

Print Friendly, PDF & Email

31 תגובות לפוסט

  1. פולה הגיב:

    הזמנתי! מרגש מאוד, שיהיה בשעה טובה! מעבר לכך שההרצאה שלך בטד הייתה הצעד האחרון שלי למעבר מלא לטבעונות לפני כשלוש שנים, כמה מהמתכונים כאן הפכו למתכוני הבית שלנו. לא יכולה לחכות לספר!

  2. עמרי הגיב:

    הזמנתי, איזה כיף!

  3. נורית הגיב:

    אורי יקרה
    שמחתי להזמין.. שיהיה בהצלחה!
    נורית

  4. ירדנה הגיב:

    אורי – כל הכבוד! ובהצלחה רבה.
    כדאי שתדעי שאכן הקוד כבר אינו תקף,
    אך בהחלט ארכוש את הספר.
    תודה לך.

  5. סיגלית הגיב:

    הוזמן!

  6. עפרי הגיב:

    קיבלתי אתמול את הספר ובמילה אחת "וואו". זו מתנה לבן זוגי אבל תכלס ישמש אותי כל יום :). מחכה כבר לנסות את המתכונים! תודה לך!

  7. חנה הגיב:

    הספר הגיע אתמול והוא מהמם!! מאד מאד יפה, מזמין, ומתכונים שנראים מעולים.

  8. עדי הגיב:

    היי אורי

    האם הקופון עדיין תקף? לא הספקתי לקנות.

  9. רוני הגיב:

    הזמנתי!!! אזיה התרגשות 🙂

  10. לוטם הגיב:

    קניתי בסטימצקי אחרי הכרות קלילה עם הבלוג.
    ניסיתי כבר כמה מתכונים והם עברו בהצלחה אפילו את הילדים סרבני ה"חדש" שלי.
    הגרסה של הלחמניות מיני עם זיתים הוכתרה כמוצלחת יותר מהוילה לזית המקורי וגם הלחם מטוגן והפנקייקים.
    בקיצור,
    אחת הקניות המוצלחות

  11. אופיר שנר-אלון הגיב:

    הבנזוג ואני קיבלנו את הספר במתנה. הספר פשוט מטורף!!! הכנתי בינתיים שני מתכונים ויצא נהדר.
    יש תכנון לתרגם אותו לאנגלית? אני גרה בחו"ל וכבר יש התעניינות…

  12. דורית הגיב:

    הספר נהדר!
    האם כאשר כתוב "כוס כוסמת מונבטת " הכוונה לכוס כוסמת יבשה ,לפני ההנבטה?
    בתודה דורית

  13. שירן הגיב:

    קיבלתי את הספר כמתנה (מאוד משמחת) והספקתי כבר להכין מתכון אחד-סלט אזוקי ונקטרינות ויצא מדהים! מחכה כבר לנסות את כולם!
    אני מחפשת את המתכון שצולם על הכריכה בחלק השמאלי התחתון (מה שנראה כמו סלט כרוב סגול). חיפשתי בספר ולא מצאתי, אבל ייתכן שפספסתי, אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה!

    • אורי הגיב:

      היי שירן, תודה רבה על המילים הטובות 🙂 הסלט הוא למעשה המילוי של דפי האורז שמופיעים בפרק הפסטה. ספרי איך יצא!

השאר תגובה

סדנאות בישול עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2018 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות