הצבע של הטבע: חומוס ירקות צבעוני

5 תגובות לפוסט

  1. soso הגיב:

    ואו

  2. מאסה הגיב:

    מושלם

  3. מאסה הגיב:

    מושלם

  4. ניצן הגיב:

    כמה זמן צריך לבשל את הסלק?

    • אורי שביט הגיב:

      קשה לומר, אני מציעה לחתוך לקוביות קטנות ופשוט לדקור בסכין כדי לבדוק מתי הוא רך. זה תלוי בגודל הקוביות, בקושי של הסלק.. זה לא מדוייק.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |