מדריך מסעדות טבעוניות, תל אביב והמרכז

מדריך מסעדות טבעוניות תל אביב והמרכז

מחפשים מסעדה טבעונית באיזור תל אביב והמרכז? קבלו את אינדקס המסעדות החדש והמעודכן של טבעוניות נהנות יותר. בתאבון!

גלידריית שף איטלקית משפחתית הממוקמת ביפו המציעה 12 (!) טעמי גלידה טבעוניים מתחלפים, 5 סוגי סורבה וגם פרוזן יוגורט טבעוני ויוגורט טבעוני עם תוספות.

פורסם ע"י חן כהן בתאריך ספט - 29 - 2018 הוסף תגובות המשך

בגלידריה הסיציליאנית מציעים גלידות על בסיס חלב סויה ועם תחליפי סוכר לטבעונים, סורבטים, טראפלס טבעוני ועוד.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך פבר - 25 - 2017 הוסף תגובות המשך

חומוסייה שכונתית וצעירה בלב שוק לוינסקי, המציעה מגוון מנות טבעוניות.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך אפר - 17 - 2017 הוסף תגובות המשך

הסושייה הטבעונית הראשונה בישראל, עכשיו בבעלות חדשה, מציעה מגוון עשיר של סושי טרי וצבעוני על טהרת הצומח.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך אפר - 13 - 2017 הוסף תגובות המשך

בית קפה ביישוב רעות שמציע מספר מנות טבעוניות, ביניהן כוסמת וירקות כתומים, ירקות בקארי ירוק וחלב קוקוס, פוקאצ'ה ירקות, חציל קלוי ועוד.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך יונ - 13 - 2017 הוסף תגובות המשך

רשת בתי קפה תל אביבית המציעה מנות טבעוניות, ביניהן המבורגר, שקשוקה, שווראמה ועוד.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך מרץ - 29 - 2017 הוסף תגובות המשך

מסעדה בריטית בגבעתיים. בתפריט ניתן למצוא ארוחת בוקר טבעונית עם סטייק דלעת מתובל, כריך טבעוני עם קרם חצילים וטחינה, פקורה ירקות, שקשוקה טבעונית ועוד

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך ספט - 3 - 2017 הוסף תגובות המשך

רשת הפיצריות הותיקה מציעה פיצה עם גבינה טבעונית לצד מנות טבעוניות נוספות.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך מרץ - 30 - 2017 הוסף תגובות המשך

פיצרייה בצפון תל אביב שהשיקה תפריט טבעוני של פיצות ללא גבינה, יש גם פסטה ושלל תוספות טבעוניות.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך פבר - 25 - 2017 הוסף תגובות המשך

בית אוכל רחוב דרום הודי, טבעוני וללא גלוטן. מסאלה דוסה עם מליות שונות, טאלי הודי קלאסי, קינוחים ועוד.

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך מרץ - 2 - 2017 הוסף תגובות המשך

מסעדה ובר אופנתי בחלל צבעוני, התפריט משלב טעמים מהמטבח הקוריאני והמקסיקני

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך מרץ - 18 - 2017 הוסף תגובות המשך

על המקום: מסעדת טאפאס במלון נורמן בתל אביב, המציעה מיזוג בין טאפאס יפני מסורתי למטבח אירופאי מודרני. מה אוכלים? חציל בקרמל מיסו ושומשום, אגדאשי טופו (לבקש את הגרסה הטבעונית), ירקות בגריל, סושי, בנטו בוקס ועוד. יש עסקית צהריים משתלמת גם בסופ"ש. לאתר של דיינינגס

פורסם ע"י אורי שביט בתאריך מאי - 31 - 2017 הוסף תגובות המשך

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |