פרסום בבלוג

טבעוניות נהנות יותר לוגוברוכים הבאים לבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ותודה על המחשבה לשתף איתנו פעולה. הנה כמה דברים שכדאי לדעת על הבלוג:

הבלוג טבעוניות נהנות יותר הושק כאן ובמקביל בערוץ האוכל של YNET באוקטובר 2011 ומאז הפך לאתר המוביל בישראל בכל הקשור באורח החיים הטבעוני בכלל ובקולינאריה טבעונית בפרט.

הבלוג עוסק בקולינאריה טבעונית על שלל היבטיה – מתכוני שפים, מתכונים לבישול ביתי, המלצות ברים ומסעדות, קמפיינים ופרוייקטים לקידום הקולינאריה הטבעונית בישראל, סדנאות בישול טבעוניות, ארוחות שף על טהרת הצומח במסעדות מובילות, ייעוץ למסעדות ולבתי קפה, דיווח על מוצרים מיוחדים ועוד. לבלוג קהל גולשות וגולשים נאמן וממוקד, המורכב הן מטבעונים והן מצמחונים, מתעניינים, חובבי בישול בריא, אנשים המפחיתים את צריכת הבשר והחלב שלהם, אנשי מקצוע מתחומי הקולינאריה השונים ועיתונאי אוכל.

מאז הקמתו זכה הבלוג לחשיפות רבות מאד בתקשורת (קישורים לחלק מהאייטמים תוכלו למצוא כאן) והוא אחד המובילים והמשמעותיים בתחומו. מאז הקמתו ועד היום מתפרסמות כתבות נבחרות מתוכו וכתבות מיוחדות נוספות בערוץ האוכל של YNET. הבלוג נבחר לבלוג האוכל הטוב ביותר בישראל לשנת 2013 ולשנת 2014 בטקס פרסי האוכל של מגזין טיים אאוט.

לבלוג יש מעל 100 אלף כניסות מדי חודש ובנוסף, עמוד פייסבוק עדכני ופעיל במיוחד המונה מעל 40 אלף עוקבים.

עמודיו של הבלוג פתוחים לשיתופי פעולה, פרסום וחסויות של חברות נבחרות ומצומצמות מאד, שמציעות שירותים בעלי ערך לקהל הגולשים הייחודי שלו. הפרסום בבלוג 
יאפשר לבעלי עסקים וחברות שפונות לקהל המפולח שנחשף אליו, ליהנות מהפלטפורמה הייחודית הזאת ולהגדיל את החשיפה למוצריהם ושרותיהם במהירות ובאפקטיביות.

כעיתונאית ותיקה מתחום המזון וכמבקרת מסעדות, חשוב לי מאד לשמור על אמינות ואובייקטיביות כלפי הקוראים שלי. לכן אני מתחייבת לבחור בקפידה את המפרסמים שיתווספו לבלוג ולשמור על התאמתם לתכנים המופיעים בו.

עוד עלי אפשר לקרוא כאן

לפרטים נוספים כתבו אלי

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |