חזרה לאינדקס מתכונים

חריימה של קציצות טופו

של שף אבי ביטון
[סה"כ: 97 ממוצע: 2.4 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

מתאים לחג

שבת

"אם היית נותנת לי לטעום את המנה הזאת בלי לדעת, לא הייתי מרגיש את ההבדל", אמר ביטון והעלים מהצלחת עוד קציצת טופו רכה ושמנמנה. אבל עזבו אתכם מהשוואות, המנה הזאת טעימה בפני עצמה, וביטון הבטיח שיביא אותה בקרוב למבחן אצל המשפחה המרוקאית שלו. אני מהמרת שהיא תעבור בהצטיינות יתרה.

2 תגובות לפוסט

  1. דניאל הגיב:

    היי יקרה!! התפרקו לי.. עוד בתנור :/ מדוע? הטעם היה מוצלח מאוד אבל לא החזיקו כקציצות..

    • אורי שביט הגיב:

      היי דניאל, ממש מוזר!! אני תוהה אם היו יותר מדי נוזלים בתערובת (בטופו?) או שהתערובת לא היתה מספיק יציבה – פירורי לחם? הן הכי יציבות שיש, בטח באפייה עצמה. אולי לא אפית מספיק זמן? אולי התערובת לא היתה ממש משחתית אלא פירורית?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות