חזרה לאינדקס מתכונים

חריימה של קציצות טופו

של שף אבי ביטון
[סה"כ: 177 ממוצע: 2.8 ]
לא ניתן לדרג פעמיים.

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

מתאים לחג

שבת

"אם היית נותנת לי לטעום את המנה הזאת בלי לדעת, לא הייתי מרגיש את ההבדל", אמר ביטון והעלים מהצלחת עוד קציצת חריימה טופו רכה ושמנמנה. אבל עזבו אתכם מהשוואות, המנה הזאת טעימה בפני עצמה, וביטון הבטיח שיביא אותה בקרוב למבחן אצל המשפחה המרוקאית שלו. אני מהמרת שהיא תעבור בהצטיינות יתרה.

26 תגובות לפוסט

  1. דניאל הגיב:

    היי יקרה!! התפרקו לי.. עוד בתנור :/ מדוע? הטעם היה מוצלח מאוד אבל לא החזיקו כקציצות..

  2. שוש חסון הגיב:

    כבר לא מעט פעמים אני מכינה את ה חריימה טופו הזה, וזה ממש מעדן.

  3. שושי כהן הגיב:

    אבי יקר,
    פעם ראשונה הכנתי את המתכון יצא מעולה הבן שלי התחיל להיות טבעוני מחר יגיע אליי ותהייה לו הפתעה.
    נ.ב. רק עכשיו ראיתי איך ניראה טופו יש כמה סוגים קניתי את הפיקנטי.

  4. ניצן הגיב:

    היי אורי 🙂
    אפשר שיבולת שועל במקום פירורי לחם?

  5. ערן הגיב:

    אני גם מוסיף לתערובת הקציצות אצות וואקמה מושרות סחוטות וקצוצות וכמובן לרוטב את מיי ההשריה וגם ברוטב חתיכות אצות קומבו מיובשות שיוצרות מהרוטב מאיין ציר בטעם הים.

  6. טל הגיב:

    הי, מתה על המתכון הזה! אפשר להכין היום את העיסה ולאפות את הקציצות מחר? תודה ושנה טובה

  7. אולגה הגיב:

    איזה אגוז טחון יכול לעבוד טוב כאן ובאיזו כמות? להוסיף למנה שומן כדי שתהיה יותר משביעה…

השאר תגובה

מחובר כ דודי. התנתק מהחשבון

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2022 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון

    מעבר לסרגל הכלים יציאה