עוגת יומולדת טבעונית: לוטוס בשגעון

10 תגובות לפוסט

  1. יניב הגיב:

    יקירה, בדקתי שוב את המתכון והוא מדויק. יתכן שהתנורים שלנו לא מגיעים בדיוק לאותה טמפ' כך שאפייה ב 170 מעלות +/- יתכן ותועיל. כפי שצינתי יש לבדוק לחות בסוף. בהצלחה!!! היא באמת טעימה כפי שהיא נראית 🙂

  2. גל הגיב:

    היי, התנור שלנו בד"כ שורף עוגות. שעה ב160 מעלות לא מספיק; היה צריך להשאיר עוד כ11 דקות כדי להגיע לתוצאה הרצויה.
    אולי באמת עדיף ב170 צלזיוס. ממליץ לתקן.

  3. ורד הגיב:

    מכניסים לתערובת הרטובה צנצנת שלמה של ממרח לוטוס?

  4. שרית הגיב:

    חשבתי להכין עכשיו לארוחת החג,
    האם יעבוד לדעתכם להחליף את צנצנת הלוטוס בתפוחים מקורמלים?
    אני מקרמלת עם חמאת קקאו, מחיות אגוזים ולפעמים עם בננה. לפעמים עם קרם קוקוס (לא כולם אצלי אוהבים את הטעם הקוקוסי).
    זה גם שומני, מייצב, ובעל טעם דומיננטי (אם כי לא כמו הלוטוס שאצלנו קצת מיצינו)?

    • אורי הגיב:

      היי שרית, נשמע מעניין אבל מכיוון שהמתכון הזה לא שלי, אני קצת חוששת להגיד שזה יעבוד. מה גם שבאמת קרם הלוטוס ממש סמיך ומוצק ולא נשמע לי שהתפוחים והתוספות האלה יגיעו לאותו מרקם. אם את אמיצה.. נסי וספרי איך יצא!

  5. מיטל הגיב:

    צריך להמיס את הממרח לוטוס או כמו שהוא לערבב עם הרטובים?

    • אורי הגיב:

      היי מיטל, עקרונית אין צורך להמיס, אלא אם את מרגישה שהממרח ממש קשה. הוא אמור להיות רך למדי.

  6. שובל הגיב:

    נראה מהממם, אפשרי להכין גם תבניות קטנות של מאפינס?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות