גלידוניות בננה-שוקולד ביתיות בשני טעמים

8 תגובות לפוסט

  1. זהבית הגיב:

    חולי סוכרת ממש לא יכולים ליהנות מהמתכון הזה, זו הטעיה.
    בננה היא פרי *מאוד* פחמימתי שלרוב חולי הסוכרת לא עובר ומקפיץ את הסוכר במהירות. בנוסף, במתכון יש מייפל וסילאן שהם סוכר לכל דבר וגם הם מקפיצים את הסוכר לחולי סוכרת.
    זו המלצה מאוד מסוכנת!

  2. דורית הגיב:

    נראה מתכון טעים, אבל לא *באמת* מתאים לחולי סכרת.. אולי לכאלו שרוצים להמשיך לאכול פחמימות ולהזריק אינסולין כדי להתמודד איתם (מה שלצערנו תואם להמלצות הלא טובות של תזונאיות "מומחיות" בסכרת).

    • אורי שביט הגיב:

      היי דורית, אני עצמי לא תזונאית (לא יודעת מה ההכשרה שלך) ונשענת על הפיקוח של הדיאטנית שליוותה את הפרוייקט, בו השתתפו 15 שפים מובילים. אני מניחה ומאמינה שהדברים נבדקו היטב.

  3. תמר הגיב:

    בס"ד
    פנטסטי! יצא טעים כל כך, ובאמת לא ממש הרבה עבודה
    תודה רבה

  4. אורלי הגיב:

    אורי יקרה
    חייבת לשתף שהכנתי לשבת האחרונה וזה פשוט חוסללל

    כמה פשוט ויחסית בריא מרשים וטעים
    תבורכי
    חג שמח?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות