קציצות שעועית ודלעת ברוטב ירוקים

8 תגובות לפוסט

  1. אסנת הגיב:

    הי,
    האם לבשל את הדלעת מראש?
    תודה

  2. אבישי הגיב:

    האם אפשר פעם ב…לתת במתכונים תחליפים לרכיבים רבי פחמיימות לטובת הסוכרתיים ? למשל: האם הקמח בקציצות הנ"ל יכול להיות גם קמח שקדים?
    תודה

  3. אילת הגיב:

    תודה על המתכון נשמע טעים.
    אבל אני לא חושבת שאני רוצה לשים את הדלעת שלי במעבד מזון בלי לבשל. זה יהרוס לי את הסכנים ?

    • אורי שביט הגיב:

      מהניסיון שלי, ממש לא, אבל אני כמובן לא יכולה לקחת אחריות ולא מכירה את המעבד או הדלעת שלך 🙂 לדעתי לא אמורה להיות בעיה!

  4. יעל הגיב:

    שלום אורי, זה נראה מעולה אבל אני לא מתחברת לגלטין של הציה. אפשר בלי?

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט