קציצות שעועית ודלעת ברוטב ירוקים

6 תגובות לפוסט

  1. אסנת הגיב:

    הי,
    האם לבשל את הדלעת מראש?
    תודה

  2. אבישי הגיב:

    האם אפשר פעם ב…לתת במתכונים תחליפים לרכיבים רבי פחמיימות לטובת הסוכרתיים ? למשל: האם הקמח בקציצות הנ"ל יכול להיות גם קמח שקדים?
    תודה

  3. אילת הגיב:

    תודה על המתכון נשמע טעים.
    אבל אני לא חושבת שאני רוצה לשים את הדלעת שלי במעבד מזון בלי לבשל. זה יהרוס לי את הסכנים ?

    • אורי שביט הגיב:

      מהניסיון שלי, ממש לא, אבל אני כמובן לא יכולה לקחת אחריות ולא מכירה את המעבד או הדלעת שלך 🙂 לדעתי לא אמורה להיות בעיה!

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    ג'ינג'ית - מטבח ישראלי טבעוני
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט