מתכונים אורחים: קרפצ'ו סלק

6 תגובות לפוסט

  1. דליה הגיב:

    תודה על המתכון 🙂
    האם זה נשמר טוב במקרר? ואם כן לכמה זמן לדעתך אפשר לשמור מנה כזאת?

    • אורי הגיב:

      לא הייתי שומרת יותר מדי זמן, אפשר לכסות בניילון נצמד ולשמור רק את הפרוסות בלי הרוטב ובלי העלים והאגוזים. את הרוטב בצנצנת. לבנות את המנה ממש לפני ההגשה.

  2. חיים הגיב:

    תודה על המתכון המוצלח!

  3. יובל חובב בישול וכלי מטבח הגיב:

    נראה מדהים , אכין לבת זוגתי שמסרבת לטעום קרפצו בשרי

  4. אסף הגיב:

    מתכון מעולה,תודה !

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות