חזרה לאינדקס מתכונים

לביבות עדשים כתומות ועגבניות

[סה"כ: 2 ממוצע: 3 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

חנוכה

ללא גלוטן

אם תדייקו ביחס בין העדשים לעגבניות, תגיעו למרקם הקצפתי המדויק – כדאי לטחון עם עגבניה אחת ולראות אם צריך להוסיף עוד. אם התערובת נוזלת מדי, לא נורא, הוסיפו קמח (חיטה מלא, אורז מלא, חומוס או כל קמח אחר שיש לכם בבית) עד שהעיסה תהיה נוחה לעבודה – וכן, היא צריכה להיות קצפתית, אבל לא נוזלית. אחרי ההכנה אם לא אוכלים מיד – מעבירים לכלי אטום כשהלביבות עדיין חמות, על מנת שלא יתייבשו.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |