חזרה לאינדקס מתכונים

קדרת ירקות אדומה

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

מתאים לחג

שבת

ללא גלוטן

טוב, לא באמת אדומה ולא באמת מתכון, אלא שדרוג של מתכונים אחרים שהכנתי בזמן האחרון, בתיבול הכי בסיסי שעושה כבוד לטעם של הירקות. יש כאן שני טוויסטים שאני אוהבת – פלחי סלק נהדרים, שאמנם קצת מכתימים את הירקות הלבנים, אבל טעימים מאין כמותם ומעניקים לכל הסיר טעם מתקתק נפלא; וצנוניות – כן, מה ששמעתם – שפיזרתי בסיר בשלמותן. אם זה הצליח כל כך עם קולרבי, למה שצנונית לא תשנה את פניה אחרי צלייה? הן יצאו רכות, כיפיות ומעט מרירות. הצבע המקסים שלהן דוהה מאד, אגב.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות