חזרה לאינדקס מתכונים

קדרת ירקות אדומה

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

שבת

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

ללא גלוטן

טוב, לא באמת אדומה ולא באמת מתכון, אלא שדרוג של מתכונים אחרים שהכנתי בזמן האחרון, בתיבול הכי בסיסי שעושה כבוד לטעם של הירקות. יש כאן שני טוויסטים שאני אוהבת – פלחי סלק נהדרים, שאמנם קצת מכתימים את הירקות הלבנים, אבל טעימים מאין כמותם ומעניקים לכל הסיר טעם מתקתק נפלא; וצנוניות – כן, מה ששמעתם – שפיזרתי בסיר בשלמותן. אם זה הצליח כל כך עם קולרבי, למה שצנונית לא תשנה את פניה אחרי צלייה? הן יצאו רכות, כיפיות ומעט מרירות. הצבע המקסים שלהן דוהה מאד, אגב.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |