חזרה לאינדקס מתכונים

עוגת פרג נימוחה

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

מהיר

מתאים לחג

פורים

מתאים לחג

פסח

ללא גלוטן

מתכון שקיבלתי מחברתי הטבעונית אבישג שהגיע אליה ישירות מאמא אביבה. העוגה הזאת היא גם פרווה, גם כשרה לפסח, גם טבעונית וגם כל כך קלה להכנה! אם תקפידו לרכוש פרג טחון טרי ולהחזיק אותו לא יותר מיום או יומיים עד ההכנה (במקפיא, כמובן), לא יהיה בה זכר למרירות המבאסת הרגילה. אפשר להפחית קצת סוכר ושומן ואפשר להוסיף לתערובת שברים של אגוזי מלך. מי שמעדיף אותה יציבה ויבשה יותר, יכול להוסיף אבקת שקדים.

2 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    העוגה יצאה אפויה רק בחלק העליון כל היתר היה ממש רך

    • אורי שביט הגיב:

      היי תמירה, מצטערת לשמוע.. כנראה שהיתה צריכה יותר אפייה, אולי בטמפרטורה נמוכה יותר ולאורך יותר זמן – יש הבדלים בין תנורים. בכל מקרה קחי בחשבון שמדובר בעוגה עדינה בעלת מרקם רך, פחות יציב מעוגות בחושות סטנדרטיות.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |