סדנה במעדנייה: טבעוניות נהנות יותר במשק ברזילי!

2 תגובות לפוסט

  1. אפרת הגיב:

    השתתפנו אתמול בסדנה במשק
    היה נהדר!
    זרימה מצויינת, המון מידע, נגענו, טעמנו, למדנו, צחקנו, שבענו ומאוד נהננו!
    ממליצה בחום ומכל הלב
    אורי את נהדרת?
    המשיכי כך

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות