ייעוץ קולינרי
אורי שביט, מסעדנית, עיתונאית אוכל ואשת קולינאריה ותיקה, מנגישה עסקים בתחום המזון לקהל יעד טבעוני ומתעניין
ייעוץ קולינארי למסעדות ולעסקים בתחום המזון
בשנים האחרונות ישנו קהל הולך וגדל של אוהבי אוכל טבעונים, שרוצים לאכול מנות טעימות, סקסיות ומעניינות על טהרת הצומח, ולא מוכנים להסתפק בסלט ירוק שהוציאו ממנו את הגבינה. מאז שהפכתי לטבעונית, אני מייעצת לעסקים בתחום המזון (מסעדות, בתי קפה, חברות קייטרינג) בבניית תפריטים, בחירת חומרי גלם, הדרכת טבחים ומלצרים לגבי יסודות הטבעונות, פיתוח מתכונים, הכוונה שיווקית ואסטרטגית וכל שירות אחר סביב קולינאריה טבעונית ובניית תפריט טבעוני, על מנת שתוכלו לספק למכלול האורחים והלקוחות – טבעונים, צמחונים, מתעניינים, שוחרי בריאות ועוד – את המנות המוצלחות ביותר והמוצרים המתאימים ביותר ולזכות בקהל חדש ונאמן.
בנייה ותפעול של מסעדות בשיתוף חברת New Rest
אם אתם מקימים מסעדה טבעונית חדשה לחלוטין או מעוניינים לשפר את העסק הקיים שלכם ואתם זקוקים לייעוץ נוסף בהקמה, תכנון, תפעול, תימחור, גיוס והכשרה של צוותים, ניתן לקבל ייעוץ ותמיכה נרחבים, הכוללים את מכלול ההיבטים עימם מתמודדים עסקי המזון, בשיתוף צוות המומחים המוביל בתחומו של חברת New Rest מקבוצת 141.
בין לקוחותיי:
ליווי חתונה טבעונית
מתכננים חתונה טבעונית? אשמח ללוות אתכם בתהליך – לעבור יחד איתכם על התפריטים, לייעץ לחברת הקייטרינג שבחרתם לגבי מנות, חומרי גלם ואופן הכנתם, לבוא יחד איתכם לטעימות ולוודא שגם אתם וגם האורחים שלכם תהנו מאוכל טרי, טעים ומגוון על טהרת הצומח.