מתכונים טבעוניים שעושים וואו

7 תגובות לפוסט

  1. רחל הגיב:

    נראה קל להכין וטעים עד מאוד. ככל הנראה זאת תהיה הארוחה הערב!

  2. ליאור הגיב:

    בהחלט מנה שעושה וואו.
    התבלבלתי והוספתי את המרווה והטימין לציפוי הדלורית במקום לאורז ובכל זאת יצא מעולה (בעצם מה יכול להיות רע במרווה וטימין על דלורית?). מהציפוי השמטתי את השומר והאניס שאני לא אוהבת, ובאורז החלפתי את השקדים בגרעיני דלעת ואת החמוציות בצימוקים כי זה מה שהיה.
    בתבנית שכוסתה בנייר אלומיניום הצלייה לקחה כשעה וחצי, ועוד כמה דקות בלי הכיסוי לאידוי נוזלים והשחמה.

  3. alla הגיב:

    אני מעוניינת להכין את הדלורית בלבד ללא האורז (זה לליל הסדר ואצלנו לא אוכלים אורז בחג), האם לאפות את הדלוריות בתנור אחרי ציפוי בתבלינים עטופות בנייר אלומיניום או פשוט בתבנית?

  4. מוריה הגיב:

    הכנתי לכבוד הטבעוני שלנו לארוחת החג, אחד לאחד רק בלי הל, ויצא פשוט מטורף! אכלו מהמנה הזו כולם, כולל ילדים, הכנתי עם אורז אדום ושחור, והריח היה מדהים, והטעם היה מהמם! תודה רבה!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות