מתכון לימי קורונה: קציצות ירק אפויות

16 תגובות לפוסט

  1. מיטל הגיב:

    האם אפשר להחליף בירק אחג אם אין בקצוי?

  2. רחלי הגיב:

    יצא לנו פחות ירוק משום מה, אבל טעים לאללה
    רציתי להכניס לתגובה תמונה, אבל אין אפשרות, אז תדמייני את הקציצות עם חריף אדום מלמעלה ועליו פטרוזלייה 🙂

  3. רונית הגיב:

    ואווווי אורי יצא מעולה. פעם ראשונה נפגשת עם בוקצוי ונהנתי מכל ביס.
    קל, פשוט, טעים ובריא.

  4. יעל הגיב:

    בדךר להכין, ורוצה לנסות עם עלי ברוקולי ביחד עם תרד ומונגולד.. מה אומרת, יעבוד לדעתך ?
    וגם הייתי שמחה להכניס לרוטב.. אחד מהרטבים שלך יכול להתאים כאן לדעתך, אהובה ויקרה..
    תודה על כל המתכונים המעולים שלך… ממש !!!

    • אורי שביט הגיב:

      תודה רבה!! כן בטח אפשר להוסיף עלי ברוקולי. לגבי רוטב – אחרי האפייה אפשר להכניס לרוטב עגבניות אבל לבישול קצרצר. או לחבר ביניהם על הצלחת. או להגיש עם מטבל כלשהו. ותודה על המילים הטובות!!

  5. איה הגיב:

    יש ירק אחר שאפשר להכניס במקום עגבניה?🙏

  6. קלוש אילן הגיב:

    באיזה טפרטורה

  7. מאשה הגיב:

    היי
    מתכון מדהים שניסיתי כבר כמה פעמים
    אורי, האם אפשר לדעתך להחליף קמח עדשים בקמח שקדים ?
    תודה

    • אורי שביט הגיב:

      היי מאשה, תודה!! לצערי אני חוששת שלא כי זה קמח "חלש", הוא לא יתפוס את התערובת. אין לי רעיון לקמח כזה בלי קטניות (מניחה שזו הסיבה). אה! קמח מצה 🙂 אבל הייתי טוחנת אותו דק דק אם הוא לא דק מספיק. ומבחינת כמות תרגישי מתי את יכולה לעשות קציצה שלא מתפרקת

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2025 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |