חומוס ביתי

6 תגובות לפוסט

  1. שי הגיב:

    יצא נהדר!! הטריק של להקפיא את הגרגירים חוסך המון התעסקות:)

  2. סיגלית הגיב:

    האם חומוס רגיל של סוגת גם יכול לעבוד כאן?
    אם לא, איפה מוצאים חומוס מזן הדס?

  3. נעמה הגיב:

    הי אורי. קודם כל תודה על עשרות מתכונים מעולים. את מככבת אצלי במטבח 🙂 שאלת חומוס: את כותבת לבשל את החומוס עם מעט יותר מים מגובה הכיסוי, אבל בבישול הארוך הם תמיד מתאדים וצריך להוסיף עוד ועוד. אולי אני עושה משהו לא בסדר?

    • אורי הגיב:

      היי, תודה!! לגבי החומוס, אני אתקן את זה – אפשר לגמרי לבשל בשפע מים מלכתחילה. ואפשר גם לכסות את הסיר כדי לצמצם את האידוי של הנוזלים.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט