אבוחומוס: חומוס אבוקדו קרמי וטעים

תגובה אחת לפוסט

  1. יצחק הגיב:

    נראה מתכון נהדר. חבל להוסיף עוד שמן על האבוקדו (כ- 20% שומן) והטחינה (50%-60% שומן). השומנים של האבוקדו והטחינה נמצאים בסביבה הטיבעית שלהם ולא הוצאו מהקשרם כך שהם עובדים טוב יותר עם הגוף לעומת שמן תוסף שמגביר את הסיכוי לסוכרת ןכו..

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |