חזרה לאינדקס מתכונים

לביבות תפוחי עץ ופיסטוק אפויות עם קרם תפוחים ושקדים

של מורן יטבת-רודניק ואורי שביט
[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

חנוכה

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

ידידותי לילדים

הלביבות האלה יותר מוצלחות באפייה מאשר בטיגון (הידד) מה שלא מונע מהן להיות מפנקות במיוחד. הקרם המתוק-חמוץ שמתלווה אליהן, מאזן את המתיקות ומצנן את החמימות לשמחת חנוכה אחת גדולה. לא יודעת למה, נדמה לי שגם בראש השנה הן תהיינה להיט.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |