פרש רולס אבוקדו
[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]
רמת קושי
קל
משך הכנה
מהיר
ללא גלוטן
אברי גלעד נטרף עליהם ובצדק – מה כבר יכול להיות רע באבוקדו טרי? עכשיו העונה, עופו על זה.
חומרים ל 15-20 רולים:
15-20 דפי אורז
6 אבוקדו בשלים ומוצקים, מקולפים וחתוכים לרצועות
5-6 בצלים ירוקים קצוצים
מיץ מלימון אחד
מלח ים
שמן זית
גיוונים אפשריים: עלי נענע טריים, ענפי אספרגוס חלוטים, פלפל חריף טרי, כוסברה טריה קצוצה וכד'.
- מניחים את רצועות האבוקדו בקערה ומערבבים עם הבצל הירוק הקצוץ, מיץ הלימון, שמן הזית ומלח ים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- משרים עלה אורז בקערת מים חמימים למשך מספר שניות, עד שהוא מתרכך (אבל לא יותר מדי) ומניחים על משטח עבודה. מניחים כף של רצועות אבוקדו בשליש התחתון של העלה (אם רוצים לגוון, אפשר בשלב הזה להוסיף חצי ענף אספרגוס או נענע טרייה). מקפלים את הפאה התחתונה כלפי מעלה, מקפלים פנימה את הצד הימני והשמאלי של העלה ומגלגלים לרול. מניחים בצלחת הגשה. חוזרים על הפעולה עד שהמילוי נגמר, מברישים את הרולים במעט שמן זית ומגישים מיד.